Sobretot vam fer excursions amb caiac doncs. Tot i que…: ja ho diu el nom: Kayaks&Summits, va del pantà al fons de la vall, fins a dalt dels cims. Per tant, a peu i amb BTT també:

A dalt, fotos de l’ascenció a la Serra d’Airosa amb una família Flamenca. Una tormenta que s’acostava per la tarda ens hagués atrapat a dalt del Monturull (2.759m.). Per aixó hem baixat abans d’hora i adaptat la ruta. Es important ser flexible davant d’aquests canvis, i l’alternativa és prou bona en aquest cas: els Estanys de La Pera, el torrent amb un gran salt, les orquídies i un gripau.

Desprès tres fotos de l’impressionant Serra del Cadí. Les vistes al Cadí formen part de la vida quotidiana de la gent d’aquí, però aquesta família Valona l’ha vist de molt a prop.

Vam fer una ruta circular que incloïa el Pic de Comabona (2.554m.) La pujada es fa relativament cómode pel Pas dels Gosolans. La part següent segeuix la carena, mentre l’últim tram de tornada segueix la paret del Cadí per baix.

I, per acabar quatre fotos de l’ascenció al Cogulló del Turp (1.620m.). Aquesta colla de Parisencs ha fet una excursió amb caiac al dia anterior. La Serra de Turp “es banya els peus” al Pantà d’Oliana. Per tant es pot dir que l’han tocat de cap a peus!

 

 

Utilitzem cookies per personalitzar contingut i anuncis, proporcionar funcions de xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i analítica. View more
Acceptar