Bicicleta de muntanya

EXCURSIÓ EN BTT
L’Alt Urgell és el paradís de la bicicleta de muntanya.

La BTT el que vol, són pistes sense asfaltar amb pedres i sotracs. Això és precísament el que més abunda a la nostra comarca. Pistes forestals, però també camins.

Camins que desde sempre han servit per conectar els pobles i els que han mantingut oberts els traginers, pastors i contrabandistes. Transitant-los és com és conserven. Els camins són de les poques eines que a l’hora d’utilitzar-los, s’esmolen….

Ultimament també els ciclistes han descobert els corriols existents i han obert de noves. Gràcies a l’afició a la bici de muntanya, que té la gent local i desprès d’unes quantes edicions de grans esdeveniments com l’Escanyabocs o el Superenduro d’Arfa, creix una autèntica teranyina de corriols. Trialeres estretes i sinuoses, però prou llises degut al pas freqüent de les bicis.

Alguns corriols resulten més tècnics, el que per alguns fanàtics significa un repte, però que per altres és motiu de fer un tram a peu o per triar una ruta més suau.

Pot semblar complicat, però per això estem nosaltres!

Ja t’hi portarem! Coneixem el territori i de seguida que sortim a pedalar ens fem una idea de quina condició física i quin nivell tècnic teniu. Això ens permet dissenyar la ruta més satisfactòria per vosaltres.   

Un altre gran avantatge és que moltes rutes surten de La Seu d’Urgell, ‘la capital’, mateixa. Desde La Seu es dirigeixen als quatre vents i en cada direcció hi han atractius diferents. Havent sortit del medi urbà, de seguida és interessant i estem en plena natura.

L’excursió dura entre 2 i 3 hores,

PREU:
Adults: 16€ (per un mínim de 5 persones)
Joves fins a 14 anys: 9€ (joves seran admesos sempre i quan tinguin almenys el nivell físic dels adults)

Els ciclistes que aporten la seves propies bicis, hauràn de portar-les en condicions, hauràn de portar casc, el bidó carregat i al ser possible portar culot, mallot i sabates automàtiques.

Al preu s’ha de sumar 22€ si es precisa llogar la bici. BTT amb forquilla de suspensió, 27 marxes i frens de disc hidraulics.

Inclou guia, assegurança de Responsabilitat Civil i d’acccidents i assistència técnica.

En cas de no arribar al nombre mínim de persones, consulteu preus.

 

més informació

7 + 15 =

Utilitzem cookies per personalitzar contingut i anuncis, proporcionar funcions de xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i analítica. View more
Acceptar