Muntanyes Blaves, són el que veiem desde dalt d’un cim de muntanya.

Tenim davant nostra un panorama amb altres cims d’una serralada rere una altra, cada cop amb un tó d’un blau més clar fins que es difumina amb el cel i es perd la vista.

Kayaks són caiacs i summits poden ser cims concrets ó altres grans reptes.

Som guies titulats i coneixedors dels rius, boscos, prats i cims de l’Alt Urgell. Ens agrada compartir la riquesa natural i el patrimoni cultural que tenim aquí, a través del caiac, el senderisme ó la bici de muntanya.

Lars Ruijter

Cap a l’any ’97 aterritza a la comarca, a Les Masies de Coll de Nargó concretament. Ràpidament descobreix que no pot utilitzar la bicicleta, com acostumava fer al seu país, Holanda, com a mitjà de transport.

La Bellesa de la Serra d’Aubenç, però, l’atrau fort i l’empeny a agafar la bici per fer les primeres exploracions. És un territori ferèstec i exigent amb l’explorador. Obligat a fer un gran esforç físic i a orientar-se a la muntanya, coneix el vessant esportiu i aventurer del ciclisme.

L’any 2000/2001 obté el títol de Tècnic en Conducció de grups amb Activitats Físico-Esportives en el Medi Natural. Desprès d’exercir 5 anys de mecànic de bicicletes, entra en un ritme de temporades d’estiu i d’hivern, que són molt oposades al Pirineu i que tenen cadascuna les seves pròpies activitats esportives.

Es forma com a monitor de Rafting, de Piraguïsme i d’Esquí de Fons. Obté els titols de Pister-Socorrista Nivell 2, de Tècnic Esportiu Nivell 2 en Esquí de Fons i de Tècnic Esportiu Nivell 1 en Piraguïsme.

Instructor de Marxa Nórdica, per la International Nordic Walking Federation (INWA)

Certificats per Guies Culturals tant de Patrimoni d’Andorra, com del Consell Comarcal de l’Alt Urgell

Atén a escolars i a visitants particulars, nacionals i internacionals en Català, Castellà, Anglès, Francès, Alemany o Holandès.

Quan la ratio ho fa necessàri, comptem amb més guies o monitors especialitzats.

seguretat

Tenim els coneixements per prevenir tots els riscos que comporta una sortida a la muntanya o al pantà. Disposem d’armilles salvavides, farmaciola, assegurances de responsabilitat civil i d’accidents.

Territori

Les activitats que trobes aquí són el resultat de moltes exploracions pròpies, d’experiència acumulada amb el treball de monitor i del manteniment de les pistes. D’una vida a prop de la natura, dia a dia.

aventures

Vam concloure que la proposta que veieu aquí és la que et donarà l’experiència més complerta. No busquis més, preocupa’t només de gaudir!
descobreix el territori

viu aventures inoblidables

 
Utilitzem cookies per personalitzar contingut i anuncis, proporcionar funcions de xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i analítica. View more
Acceptar