Vacances, calor i aigua

 

El Pantà d’Oliana està quasi al 80% de la seva capacitat. Per això, ara és una molt bona opció sortir amb caiac. Al juliol i a l’agost fa sol i calor al Pirineu de Lleida, i dona ganes de ficar-se a l’aigua! S’hi suma la disponibilitat de la gent per fer caiac al juliol i agost.

 

 

Un bon nivell d’aigua

 

El que fallava fins ara, era l’aigua als embassaments en general, a causa de la sequera. Al Pantà d’Oliana sempre hem pogut navegar, però s’ha de reconèixer que amb el nivell actual és molt més pràctic embarcar i desenvolupar les activitats.

 

 

Varietat de paisatges i destins

 

El Segre ara ja desemboca en aigües tranquil·les a l’alçada del Pont d’Espia. Doncs aquesta zona, molt atractiva, és visitable, a més del Congost dels Esplovins i l’estuari del Riu Sallent. Unes riberes són més planes i verdes, altres més verticals i rocoses.

 

 

Natura viva

 

A més, l’aigua està neta. Les pluges que han caigut quasi cada tarda des de finals de maig, han revifat la natura. El verd de les fulles és més viu, els ocells canten més fort i es deixen veure més. A les nostres excursions amb caiac gaudim doncs d’un entorn molt més atractiu!

 

 

Lloguer, guiatge o travessa

 

Volem compartir amb vosaltres les imatges de les activitats més recents, per a que us feu la idea de com és l’experiència amb caiac al juliol i agost. No dubteu massa, ara és el moment! Cliqueu al següent enllaç per veure els detalls i preus de les diferents fórmules amb caiac:

https://kayaksandsummits.com/caiac/

https://kayaksandsummits.com/lloguer-de-caiac/

La majoria dels dies de juliol i agost ens trobaràs a l’embarcador, però per seguretat, reserveu o contacteu:

https://kayaksandsummits.com/contacte/

 

 

Per si busqueu un bon camping:

https://www.campingoliana.cat/es/831

https://www.organyapark.com/

 

Utilitzem cookies per personalitzar contingut i anuncis, proporcionar funcions de xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i analítica. View more
Acceptar