La navegació amb caiac al pantà es pot completar amb una visita a un salt espectacular al punt final de la Via Ferrata Regina. Això és el que he pogut comprovar avui amb la meva sherpa, Ainhoa.

Ja és habitual que durant les excursions es desembarca en algun lloc i es continua explorant a terra ferma. Així visitem les desembocadures dels afluents del Segre, ruïnes que han quedat aïllades per causa de la construcció de la presa del pantà i platges desertes.

A la quarta foto em veieu prenent una dutxa imaginària. En èpoques de pluja, efectivament, aqui estaría a sota d’un salt de més de 200 metres i em mullaría. Sense aigua també val la pena la visita.

A més es el punt d’arribada de la Via Ferrata Regina, ara tancada per problemes de seguretat. A les últimes fotos fem una mica el tonto, no hem seguit la via sense equipaments!

El sol s’amaga al radere La Serra d’Aubenç a primera hora de la tarda, el que a l’estiu s’agraeix. Avui era el moment de fer un dinar de pastor.

Utilitzem cookies per personalitzar contingut i anuncis, proporcionar funcions de xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i analítica. View more
Acceptar