Aquest diumenge de Pasqua hem fet una excursió pels petis i grans del Camping Gran Sol.

Passant per La Trobada i la farinera, pujavem fins al camí del Rec dels Quatre Pobles. Era molt dret, la pujada. Tanmateix, un cop allà dalt, era tot pla, ja que passa just per sobre del rec, i l’aigua, que agafen de molt més amunt del riu Valira, baixa molt a poc a poc, per poder regar el màxim de terrenys. Així doncs, vam anar planejant fins a La Torre Solsona, que va jugar un paper molt important a l’història per defensar Catalunya.

Ja desde Castelliutat vam gaudir de les vistes a La Seu d’Urgell, al Mesclant de Les Aigües, i fins i tot a La Serra del Cadí, ja que s’arreglava el dia.

Aleshores, sortint de Castellciutat, ens vam assabentar que la Llebre de Pasqua, com mane la tradició, havia amagat ous aquí! Doncs els més menuts de la gran colla es van animar a buscar-los.

Amb el ritme accel·lerat vam baixar pel corriol que ens tornava a tots al Camping Gran Sol.

 

Kina Kolla! Mireu el camping desde dalt: trobeu la vostra caravana?

Una petita pausa a La Torre Solsona.

Imatges del Paashaas, el responsable dels ous amagats…. Aneu a trobar-los!

Utilitzem cookies per personalitzar contingut i anuncis, proporcionar funcions de xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i analítica. View more
Acceptar