Esquí de fons i Raquetes

 

Al vessant nord de la Serra de Port del Comte, a partir de 1.830 metres d’altitud, se situen les pistes de Tuixent-Lavansa. Aquest hivern 2022-23 vam obrir puntualment pel Pont de la Immaculada. Els visitants van poder gaudir de la totalitat dels 30 km de pistes amb neu i marcades per a la pràctica d’esquí de fons. També hi ha un gran nombre de persones que segueix els itineraris de raquetes.

 

 

Neu escassa

 

Aquest hivern passat no el recordarem com a un bon hivern de neu, que és l’ingredient més important de l’èxit. Abans de Nadal vam haver de tancar l’estació, però a partir del 16 de gener vam tornar a obrir unes pistes per les classes escolars. Gràcies a una bona preparació de les pistes abans de la temporada, grans esforços dels maquinistes i la neu artificial, vam poder oferir un circuit. A la ‘Setmana dels Barbuts’ va tornar a nevar i el fort fred va conservar un bon estat de totes les pistes altra vegada!

 

 

Activitat saludable i lúdica

 

Els grups escolars que ens visiten entre setmana, formen una altra part rellevant de l’activitat a Tuixent. L’esquí de fons és una perfecta combinació de salut i diversió! Permet descobrir el medi natural i nival amb autonomia. És una gran oportunitat per relacionar-se amb els companys de classe fora de l’aula i a la vegada hi ha molts jocs de pati que es poden fer amb esquís!

 

 

Marxa de l’Arp

 

A part del domini esquiable, el lloguer de material, el restaurant i l’escola d’esquí, Tuixent-Lavansa té el seu Club d’Esqui Nòrdic de l’Arp, CENA. Pel cap de setmana del 4 i 5 de març van organitzar l’anual Micro Arp, pels socis o inscrits més petits i la Marxa de l’Arp, amb dos recorreguts, pels més grans. El cap de setmana després ja vam tancar la temporada als particulars i el 17 vam tenir a l’última escola.

 

 

info i contacte de l’estació:

https://www.tuixent-lavansa.com/pagina/inicial

 

 

Utilitzem cookies per personalitzar contingut i anuncis, proporcionar funcions de xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i analítica. View more
Acceptar