Sortir a remar, a prendre un bany de natura, aquesta és la qüestió! A Kayaks&Summits tenim una formula a la mida de cada persona. Pels d’aquí dalt: L’excursió guiada, que dona més seguretat, informació de l’entorn i consells tècnics personalitzats. Però ara tampoc us equivoqueu; aquest nen resultava ser molt, molt hàbil!

Els d’aquí dalt: La travessa. Holandesos, és clar! Navegants, aventurers, ja veurem a on anem a parar! Estudien el mapa i àla, al món sencer!

 

La parelleta: La travessa també, però ara al revés. S’havia aixecat el vent, doncs calía anar a la Cua del Pantà, més araserat o amb el vent a favor.

Les famílies, més o menys nombroses; el lloguer, per anar desprès d’un mínim d’instruccions al seu aire. El fet de sortir i tornar al mateix embarcador, dona la seguretat necessària. Pots fer la volta tan curta o tan llarga com vulguis.

I per fí els russos: Ho volíen tot a l’hora! Acompanyament, però baixar la corrent també. Bé, doncs com que aquesta tarda també feia vent, vam embarcar als Clops de Fígols, ja que aquí, al ser estret, no en fa gaire, de vent. A més, és pot remuntar i baixar el Segre que desemboca aquí al pantà, una vegada rera una altra!

Utilitzem cookies per personalitzar contingut i anuncis, proporcionar funcions de xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i analítica. View more
Acceptar