Caiac al Pantà d’Oliana, tan a prop d’Andorra!

A l’última setmana de l’any escolar ens han visitat les 5 classes del Primer d’ESO d’Ordino. Les mesures contra la Covid no permetien fer sortides escolars amb pernoctacions. Per tant, en comptes de fer l’habitual gran viatge de fi de curs, han organitzat una setmana amb activitats esportives i de lleure cada dia, més a prop de casa. Han quedat sorpresos del que queda per descobrir tan a prop d’Andorra!

La sessió de caiac del principi al final

A les fotos es veu en ordre cronològic com es desenvolupa la sessió: La rebuda, el repartiment del material, un exercici amb la pala ‘en sec’, l’embarcament, etc. Els primers dies vam embarcar al Pla de Baix de Coll de Nargó. Els altres dies amb més mala previsió de temps, a prop de la Desembocadura del Riu Perles, on s’està més araserat.

Aprendre jugant

Hem jugat a llançar les pales i a recuperar i robar-les. Ens hem posat a peu dret als caiacs i hem canviat de caiac en mig de la badia. Hem jugat amb la pilota i a Caiac-Polo. Hem comprovat quantes persones caben en un sol caiac i hem ‘naufragat’.

A la Desembocadura del Riu Perles

A les últimes fotos veieu com baixem dels caiacs a la Desembocadura del Perles i seguim a peu remuntant aquest afluent. Aquí trobem granotes, libèl·lules, orquídies i no parem de sorprendre’ns de la puresa de la natura.

Unes Colònies molt divertides al Pantà d’Oliana a Lleida!

Cada classe ha fet jocs i recorreguts una mica diferents. Totes les sessions, però les hem acabat ben xops! Tant de bo l’any que ve podem rebre més escoles!

Utilitzem cookies per personalitzar contingut i anuncis, proporcionar funcions de xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i analítica. View more
Acceptar