Ha passat l’hivern, cada cop fa millor temps. Fer caiac, senderisme o ciclisme, ja vé més de gust. Kayaks&Summits esdevé actiu de nou!

 

Les següents imatges només volen justificar el silenci que hi ha hagut en aquesta pàgina. Hem estat parats? Tot el contrari! Ha sigut ben entretingut, el manteniment de les pistes de Sant Joan de l’Erm i les classes d’esquí de fons.


 

Fins aquí les imatges de l’escola d’esquí. Es una feina molt gratificant, ja que cada dia surts a esquiar i veus com els alumnes evolucionen i es diverteixen.

 

A continuació, fotos de les feines per l’estació; muntatge d’esquís nous, col·locar senyals, l’abans i el desprès de tapar un reguer, l’abans i el desprès de col·locar una xarxa parasol…..i més resultats de la feina.

 

 

Utilitzem cookies per personalitzar contingut i anuncis, proporcionar funcions de xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i analítica. View more
Acceptar