Encara no ha acabat l’estiu, ni la possibilitat de fer caiac: Si se’ns demana, continuarem sortint!

Tanmateix, ha passat la major part de l’activitat d’estiu i podem començar a treure conclusions.

Primer no ens deixaven fer res. Tots confinats a casa. Encara que visquis a la muntanya. Més tard ja es permetíen activitats esportives a l’exterior. Amb limitacions i horaris.

Hem fet el que hem pogut. Els Casals s’han pogut fer; el de Nargó i el de BTT a La Seu. El Caiacioga. Particulars i locals han pogut venir. El turisme estranger s’ha destruït: Tot allò que requereix més organització i implica més partits, s’ha anul·lat.

M’he dedicat de plé doncs, als particulars locals; gent de la comarca, de Catalunya o d’Espanya. Famílies, parelles, colles d’amics. A partir de l’última setmana de juliol heu començat a venir, a venir més, i de ja no deixar de venir! Fins a l’última setmana d’agost hem estat a tope! Gràcies!

Ja sou molts els que heu descobert aquesta xulíssima activitat i podem considerar que Kayaks&Summits s’ha consolidat, sobretot les fórmules amb caiac!

Utilitzem cookies per personalitzar contingut i anuncis, proporcionar funcions de xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i analítica. View more
Acceptar