El dia abans de sortir jo mateix de vacances, hi ha molt d’interès per la navegació. Un grup nombrós de Francesos, petits i grans que fan les vacances a Narieda-Rural a Fígols. També una jove parella Catalana que està fent un viatge amb moto. Avuí encara hi havia més persones que ja no van trobar disponibilitat, malhauradament…però, m’encanta veure el remolc buit! Hem fet una volta fins a la part estreta i desprès fins un petit afluent del Segre, el Sallent.

Le jour avant de sortir moi-même de vacances, il-y-a beaucoup d’interêt pour la navegation. Un group nombreux Français  petits et grands qui faisent les vacances a Narieda-Rural au Fígols. Aussi un jeune couple catalan en train de faire un voyage en moto. Au jour d’hui il y avait encore plus de personnes qui n’ont pas trouvé de la disponibilité, malheureusement….mais, j’aime voire mon remourque vide! Nous avons fait un tour dans de lac jusqu’à la part etroît, et après jusqu’au petit rivière de Sallent.

Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420

Utilitzem cookies per personalitzar contingut i anuncis, proporcionar funcions de xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i analítica. View more
Acceptar