Mai és tard per aprendre! Veieu aquí les imatges del bloc pràctic del curs de T1 (Tècnic Esportiu Nivell1) de Piragüisme.

Estan agrupades per mòdul, començant per Tècnica d’Aigües Tranquil·les, al Parc de La Mitjana a Lleida. Aquest mòdul és el que més aprofundeix en cada detall, en cada fase del paleig. S’utilitzen unes embarcacions molt ràpides i esvelts, però molt inestables també!

De Lleida a Altafulla, per fer les sessions de Tècnica de Caiac de Mar. Per a mi era la variant més desconeguda, però super-interessant. És per gaudir a tope… Les ones, la costa, l’element d’excursionisme. El material canvia i algunes maniobres també. Vam pillar un dia una mica límit, amb 25 nusos de vent, de vegades no veia els companys darrere de les ones! Una experiència més valuosa, per això. La meteo juga un rol molt important en aquesta modalitat.

El següent mòdul: Tècnica de Caiac Polo. Un modul més pedagògic i intensiu, ja que també integra la seguretat, el rescat i l’autorrescat, en especial, l’esquimotatge.

Tant el mòdul anterior com el de Tècnica en Aigües Braves es van desenvolupar al camp d’eslàlom de Sort i al riu Noguera Pallaresa. Una modalitat que a mí em va resultar més familiar, per l’experiència al Parc del Segre. Tanmateix vaig aprendre moltes coses noves i al riu en estat salvatge.

Si us fixeu, l’útima foto de grup és amb una altra gent que la de la primera foto de grup a la platga. Em vaig passar del grup A a C, per poder fer un descans i recuperar del refredat.

El mòdul d’Organització d’Esdeveniments d’Iniciació al Piragüisme el vam fer amb tots els grups junts. Vam organitzar una competició d’eslàlom pels socis del club Nàutic Segre Mitjà de Ponts.

 

 

Ha estat molt interessant coneixer gent diferent d’arreu i moure’s amb altres modalitats per medis diferents. No sé si serà a nivell d’activitats, de material, d’instal·lació, o d’organizació, però segur que aquests aprenentatges beneficien a Kayaks&Summits!

Utilitzem cookies per personalitzar contingut i anuncis, proporcionar funcions de xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i analítica. View more
Acceptar