El descens del Segre i la travessa del Pantà d’Oliana

 

Estem en plena temporada i ara el caiac és l’activitat amb més èxit.

A la Setmana Santa, degut al baix nivell de l’aigua, ens vam reinventar i estrenar una nova fórmula: El descens de la Cua del Pantà, amb corrent:

https://www.youtube.com/watch?v=FlPM7lTOsYA

Al maig i al juny, amb el desgel, va pujar de nivell. Això ens permetia embarcar al Pla de Baix de Coll de Nargó. Des d’aquí hem fet rutes circulars al Congost dels Esplovins, per exemple.

 

 

Un canvi d’embarcador

 

Aquest any està sent molt sec i el nivell torna a baixar ràpidament.

Ara embarquem a l’alçada de l’antiga Via Ferrada Regina, més al sud. Aquí l’aigua està neta, les vistes són espectaculars i hi ha vàries opcions de ruta circular, tan guiada, com llogant.

Així mateix, continuem oferint el descens del riu Segre, ara enllaçant amb la travessa de les aigües tranquil·les del Pantà d’Oliana, fins a la Ferrada Regina, en total 9 km.

 

 

Vistes espectaculars des de La Roca del Coll

 

Dos fotos fetes des de la Roca del Coll:

 

La primera mirant al nord, amb Coll de Nargó i la Cua del Pantà. Aquí comença el descens.

 

La segona mirant al sud i avall del precipici. Aquesta és la part més a prop de la presa, profund i neta. Aquí acaba el descens-travessa i aquí comencen i acaben excursions circulars.

 

L’última foto d’una parella recent embarcada, aquesta setmana, al sud del pantà.

 

Doneu un cop d’ull a >activitats, o contacta amb nosaltres al 00 34 630 112 660!

 

 

 

 

 

 

 

Utilitzem cookies per personalitzar contingut i anuncis, proporcionar funcions de xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i analítica. View more
Acceptar