– 9.00 Embarcament als Clops de Figols

– 11.30 Arribada prevista a Coll de Nargó.

Dissabte 6 ó Diumenge 7 de juny

Oferta especial per a la gent d’aquí, de la nostra zona sanitària!

 

Ja ens deixen fer excursions. Ens hem de quedar en dita zona, però tenim la sort de viure en una zona espectacular i amb una gran bellesa salvatge.

A més, el temps convida i el pantà està ple. Aixó possibilita combinacions de tots els embarcadors, de dalt a baix.

A Kayaks&Summits hem pensat que ara és el moment de promocionar la Travessa del Pantà amb Caiac. 

T’ajudem a embarcar als “Clops de Fígols”, just a on el Segre desemboca al pantà, aquests dies. Et donem unes instruccions, juguem amb la corrent del Segre que aquí encara juga un paper, fins que et cansis i tires pantà avall. A partir d’aquí, seràs tu sol, amb l’altre tripulant del caiac canadenc i amb el mapa. Ja que nosaltres t’haurem d’anar a buscar a un altre embarcador.

Molt a prop trobaràs l’embarcador de La Gravera. La majoria arribarà al Pla de Baix, i alguna fera a La Penella! No cal saber-ho encara, ja és veurà. Tu gaudeix! Si fos diferent que el Pla de Baix, ens avises amb el teu mòbil que portes al bidó estanc.

Hi ha més informació al https://kayaksandsummits.com/caiac/, La Travessa del Pantà d’Oliana, però aquest cap de setmana, tot i ser una activitat organitzada amb lliure inscripció, posem el preu especial de grup de dos hores de lloguer, 22€ per adult, 18€ per nen. 

Per fer la teva reserva, clica en ‘contacte’ ↑

Exif_JPEG_420

Utilitzem cookies per personalitzar contingut i anuncis, proporcionar funcions de xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i analítica. View more
Acceptar