La tardor és temps de fires, i cada fira reflecteix una mica la identitat del poble on es celebri. A Coll de Nargó sempre es feia la Fira del Rovelló, però deprès d’unes temporades dolentes de bolets, han decidit d’apostar per una altra especialitat d’aquest territori: L’ampli ventall de possibilitats de fer activitats en el medi natural.

Apart de la fira aquest cap de setmana, també hi havia l’Aplec d’Escalada. Els escaladors i visitants de la fira han pogut coneixer moltes empreses que ofereixen excursions amb caiac, senderisme i BTT (Kayaks&Summits!!), excursions amb cavall, barranquisme, protecció i observació de voltors, mercat de segona mà de material tècnic, rocòdrom, teles acrobàtiques, concert de rumba, el famós “Salt al Pernil”, etc, etc.

Ha estat molt fructuós l’intercanvi d’idees de col·laboració amb altres empreses o entitats. El més important per Kayaks&Summits, en particular, era que estrenàvem parada!

 

Utilitzem cookies per personalitzar contingut i anuncis, proporcionar funcions de xarxes socials i analitzar el nostre trànsit. També compartim informació sobre el vostre ús del nostre lloc amb els nostres socis de xarxes socials, publicitat i analítica. View more
Acceptar